>Палмс Бет< Регистрирай се

Красотата е изкуство: станете творец с курсовете по грим на Fiore Make Up Studio


  • Студио Fiore Make Up предоставя възможност за полагане на курсове по грим, обхващащи различни цели и сфери на интерес по отношение на видовете грим;
  • Обученията са подходящи както за абсолютно начинаещи, проявяващи интерес към света на красотата, така и са насочени към професионалисти, желаещи да подобрят и затвърдят уменията си;
  • Курсовете съвместяват теоретична и практична подготовка;
  • Завършилите успешно получават сертификат и удостоверение от МОН за добита професионална квалификация;

Студио Fiore Make Up е пионер в света на красотата. Богатото разнообразие на предлаганите курсове по грим създава идеална възможност за всеки, който желае да навлезе в творческия процес, свързан с гримирането. Независимо дали сте начинаещ, или вече упражнявате професията, в студиото ще откриете множество базови обучения или такива, специфично насочени в дадено направление. Най-популярните и търсени курсове по грим, предлагани от Fiore Make Up Studio, включват: „Как да се гримираме сами“, „Интензивен бюти курс“, „Професионален бюти грим“, „Кино грим“ и още редица възможности.

„Богатият ми опит в сферата на красотата, грима и изкуството ми позволиха да сбъдна мечтата си и да имам възможността да предам наученото на всички, които желаят да се докоснат до естетиката и акта на претворяване. Занимавам се с грим от над 20г. и винаги съм усещала тази си дейност за призвание. Определено считам, че гримът е изкуство, на което човек следва да се посвети, да го усети със сетивата си, да даде воля на въображението си и да се свърже с човека, който гримира. Това за мен е успешната формула за създаването на перфектна, провокираща и будеща интерес визия. Щастлива съм, че с колегите можем да предадем уменията си и да се превърнем в радетели на красотата“ – споделя Диана Борисова, художник-гримьор, собственик на Fiore Make Up Studio.

Във Fiorе Make Up Studio основният фокус пада върху индивидуалния подход. Групите се сформират с малък брой курсисти с цел на всеки обучаващ се да се обърне специално внимание. Студиото предлага възможност и за индивидуално обучение, съобразяващо се с времето и темпа на работа на курсиста. Във всички курсове по грим се работи с козметиката на световнопризнати и професионални бюти марки. Обучението съвместява теоретична подготовка и часове на практическа работа с цел прилагане на наученото и затвърждаване на основните грим техники, необходими за създаване на наистина безупречен и професионален макиаж. Каталогът на предлаганите курсове обхваща разнородни по вид обучения – всеки желаещ да се квалифицира в сферата има възможността да избира измежду видове грим, в които иска да усъвършенства уменията си.

Студиото се гордее с реализирали се и успешно практикуващи професията свои завършили курсисти. Редица утвърдени гримьори са стартирали своя творчески и професионален път именно във Fiore Make Up Studio.

Повече информация относно стартиращите курсове, индивидуалните обучения и графиците бихте могли да откриете на сайта на студиото. Екипът очаква желаещите да се включат с въпроси на посочените имейл и телефон за връзка. Във Fiore Make Up Studio ви очаква свят на красота, изтънченост, творческа изява, вдъхновение и въображение. Провокирайте и открийте таланта у себе си.

гр. София,

0888223913

fioremakeup@abv.bg