>Палмс Бет< Регистрирай се

Парфюмите за мъже на Karl Lagerfeld се радват на световна популярност


Парфюмите за мъже на Karl Lagerfeld се радват на световна популярност

Мъжките парфюми безспорно са най-харесваните ароматни продукти на бранда Karl Lagerfeld, които запазват своята популярност през годините. Компанията прибавя производството на ухания към своето портфолио през 1978 година. Първият разработен аромат на Karl Lagerfeld е мъжкият Lagerfeld Classic. След него са проектирани още десетки ухания.

Кои са мъжките парфюми на Karl Lagerfeld, които задължително трябва да имате в уханната си колекция?

Почитателите на Karl Lagerfeld Classic се отличават с уникален стил

Както споменахме, Classic е първият аромат, който поставя началото на успеха на Karl Lagerfeld в света на парфюмерията. Уханието е разработено от  Рон Винеград. Връхните нотки на аромата съчетават алдехиди, естрагон, портокал, бергамот, лимон, индийско орехче и зелени нотки. В сърцевината се разкриват тютюн, сандалово дърво, корен от ирис, пачули, роза, кедър и жасмин. Базовият акорд е формиран от кехлибар, ванилия, мускус, дъбов мъх и боб Тонка. Karl Lagerfeld Classic е парфюм за талантливи, класни и креативни мъже. Уханието намира място в сърцата дори и на най-ексцентричните ценители на добрите парфюми.

Karl Lagerfeld Bois de Vetiver се вписва чудесно във всяка ситуация

Елегантно дървесно ухание, разработено за Karl Lagerfeld от доказания парфюмерист Кристоф Рейно, е представено през 2017 година. Уханната композиция се отличава със свежо и прохладно начало, благодарение на включените нотки мента и два вида грейпфрут. Сърдечните акценти ветивер, здравец и роза подчертават специфичния характер на аромата. Амброксан, пачули и мускус в базата, подсилват дълготрайността на уханието. Karl Lagerfeld Bois de Vetiver е парфюм, който е еднакво подходящ, както за работни срещи, така и за приятно прекарване на свободното време. Многопластовото ухание се харесва на мъже с различен стил, а ароматната композиция е енергична, модерна и идеално балансирана.

Karl Lagerfeld Bois De Yuzu е мъжествен и атрактивен аромат

Представеният през 2018-а година Karl Lagerfeld Bois De Yuzu е един от най-новите парфюми за мъже в ароматния каталог на Karl Lagerfeld. Уханната композиция е разработена от Емили Бевиер-Коперман. Стилният аромат се открива с коктейл от цитрусова и билкова свежест, който включва нотки розмарин, грейпфрут, юзу, бергамот, джинджифил, мента и мандарина. Сърцевината от индийско орехче е подчертано пикантна. Базовите нотки дъбов мъх и папирус допълват внушението на аромата, който притежава магията да вълнува сетивата през целия ден. Karl Lagerfeld Bois De Yuzu е парфюм, насочен към модерните мъже, които са изключително взискателни към всяко нещо в своя живот.

Мъжките парфюми на Karl Lagerfeld са стилни и балансирани. Те са белег за класа, стил и изтънченост. Уханията на Karl Lagerfeld имат силата да накарат всеки мъж да се почувства силен, самоуверен и желан, с което неминуемо ще предизвика възхищението на околните.