>Палмс Бет< Регистрирай се

Какво да сложим в чантата си за офиса?


Какво да сложим в чантата си за офиса?

Светът на труда, както знаем, е безмилостен. Конкуренцията днес расте главоломно и трябва да сте подготвени и много добри, за да напреднете и да можете да достигнете върха на кариерата си. Всяка работна позиция има свои собствени характеристики: има такива, които работят в офиса, някои от дома, други на улицата; има хора, които се занимават с ръчна работа и такива, които с по-интелектуален труд.

Няма значение каква е работата, която извършвате или в каква работна среда. Днес ще отговорим на въпроса – има ли важни неща, които всеки трябва да носи? Нека разберем какви са те и вземете под внимание: не ги забравяйте у дома!

Технологиите, без които не можем

Да започнем с незаменимите в наше време елементи. Светът вече е цифров, и ако не искате да останете без любимите си джаджи, има неща, които винаги трябва да имате под ръка.

Първо – зарядно за смартфон или компютър. Ако използвате и двете, а може би имате и таблет, препоръчително е да носите със себе си универсално зарядно. И за да не сте на място без електрически контакти, оборудвайте се с преносима батерия: ще ви бъде от полза!

И накрая, купете резервни слушалки, които винаги да се намират в чантата. Те ще ви бъдат полезни, когато забравите любимите си у дома! Разгледайте аксесоари за мобилни телефони, таблети и лаптопи и набавете липсващото във вашата чанта за работното място.

Не на всеки му е удобно да използва наличния на лаптопа тъчпад, ето защо ви препоръчваме да се сдобиете с безжична мишка, която винаги да се намира в чантата ви. А защо да не добавите в работния арсенал и подложка за мишка – по този начин ще работите спокойно, на каквато и да е повърхност.

Класически елементи за работната чанта

Нека да преминем към тези елементи, които са полезни, каквато и да бъде вашата работа. На първо място, важно е имате химикал и тефтер, или планер, със себе си: имате календар на вашия смартфон, но за тези, предпочитащи олд скул начина да записват бележки и ангажименти е много важно!

Освен това, папка или джобче, в които да съхранявате важни документи, като договори и лицензи. Никога не забравяйте флашка, на която можете да записвате електронни документи или материали. Накрая отпечатайте няколко визитни картички и ги вземете със себе си – може да ви потрябват!

Полезни вещи, за които невинаги ще се досетите

Когато подготвяте работната си чанта или куфарче, не бива да забравяте и някои полезни вещи. Например, чадър – отличен съюзник в случай, че дъждът ви изненада!

В допълнение, бутилка вода, която можете да напълните и да пиете от нея, когато имате нужда: хидратацията е много важна, особено по време на работа!

Добавете също и носни кърпи, дезинфектант, мокри кърпи. Добре е да имате в чантата си тези няколко неща, защото невинаги ще имате наблизо санитарен възел.

Има и други аксесоари, които трябва да носите със себе си, като:

  1. Вода за уста, дъвка, или спрей за освежаване на дъха, полезни след хранене.
  2. Балсам за устни за господата и червило за дамите.
  3. Гребен, за да сте винаги в прилежен вид.
  4. Хубава книга, за да релаксирате!

Убедени сме, че всички наши предложения ще могат да намерят място в работната ви чанта. Вашето работно ежедневие ще бъде значително по-улеснено и приятно!