>Палмс Бет< Регистрирай се

Дамски часовници и други аксесоари, които всяка дама трябва да притежава


woman watch

Едва ли една визия би била пълна и стилово издържана, ако липсват подходящите аксесоари. Дамски часовници, слънчеви очила, шапки, пасващи си обувки… Светът на аксесоарите е наистина необятен и имаме възможността да избираме сред множество от варианти.


И най-добрата и красива визия би изглеждала сякаш нещо й липсва, ако не бъде съчетана с най-подхождащите я добавки към облеклото. Затова днес решихме да упоменем най-популярните аксесоари, които намират място в стила на всяка дама с вкус и класа.

Дамски часовници за подчертана елегантност

Дамските часовници открай време са еталон за класна визия. Независимо дали ще изберете ежедневен, спортен или класически модел, часовникът би се превърнал в неизменна част от вашия стил. Съществуват варианти за всеки стил на обличане, а красивите дамски часовници в grazia.bg със сигурност ще ви очароват. Посетете онлайн магазина, за да се гмурнете в разнообразието от модели и да изберете онзи, който най-много би отговарял на вашия вкус.

Обувки на висок ток

Всяка дама знае, че красивата обувка на висок ток неминуемо променя цялостната визия. Високите обувки сякаш „издължават“ силуета, правят жената да изглежда по-стройна, а походката й – забележителна. Независимо от сезона, бихте могли да внесете елегантност във визията именно с обувки на висок ток. Съчетайте ги умело както с дънки и панталони, така и с рокли.

Бижута

Едва ли има човек, който да не обича бижутата. Пръстени, гривни, колиета, обеци – на пазара съществува такова огромно изобилие от модели и дизайни, че не би било възможно да не се намери перфектното бижу за всекиго. А ако сте почитатели на ръчната изработка, то тогава бихте могли да се сдобиете и с красиви хендмейд бижута. Единственото, което трябва да спазвате, е да избягвате прекалените излишества. Не се отрупвайте с бижута – обикновено един или два елемента са напълно достатъчни, за да ви дадат визията, която желаете.

Слънчеви очила

Съществува един моден мит – че слънчевите очила са необходими само в топлото и слънчево време. Всъщност, ако погледнете на очилата на от гледна точка на техните функционалност и предназначение, а като на моден аксесоар, то тогава сами ще разберете, че за тях няма „подходящ сезон“. Слънчевите очила придават една особена енигматичност на образа и визията ви, които не бихте могли да постигнете с друг аксесоар.

Това са само част от елементите, които не бихте сбъркали, ако интегрирате във външния си вид. С тях можете да бъдете сигурни, че ще заблестите и ще всички ще ви видят в нова ослепителна светлина.

0 comments on “Дамски часовници и други аксесоари, които всяка дама трябва да притежава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.