>Палмс Бет< Регистрирай се

Видове ламинати и как да изберем подходящ, съветват от CarpetMax


Видове ламинати и как да изберем подходящ, съветват от CarpetMax

Ламинатът като вид подово покритие за дома става все по-предпочитан материал. Настилката се отличава с високо качество, с много добри експлоатационни свойства, като осигурява и многобройни възможности по отношение на дизайнерското оформление. Нейният монтаж е лесен, всекидневната употреба приятна, а почистването елементарно. Безпроблемната поддръжка е напълно възможна, а когато дойде време за избор на ново подово покритие, има реален шанс да се съберем и в рамките на ограничен бюджет. Вижте предложенията за ламинат в CarpetMax.bg и поръчайте онлайн на ниски цени. 

Какви видове ламинат има

Има доста видове от това покритие за под – ПДЧ, MDF, HDF, цветове и т.н. За да направите избора си по-лесно, трябва да сте наясно с всички разновидности на ламинирания паркет, които се пораждат според:

  • Класа на износоустойчивост;
  • Начина на заключване на плоскостите;
  • Максималното допустимо натоварване;
  • Дебелината и формата;
  • Материала за изработка;
  • Устойчивостта на влага;
  • Шарката и др.

Цената е също важен фактор за финалния ни избор, защото немалко хора разполагат с ограничен бюджет, в рамките на който трябва да се вмъкнат. Разгледайте предложенията на магазин CarpetMax.bg и се погрижете за избора на подходящ ламинат, с който да подобрите визията на своето жилище. 

Как да изберем подходящ

Екипът на CarpetMax съветва да подходите глобално към избора на нов ламиниран паркет. Изберете онзи вид, който смятате, че ще бъде най-лесен за поддръжка, и който ще пасне идеално на останалите Ви интериорни планове. Добре е водещият Ви критерий да е качеството, както и шарката на подовото покритие. Обърнете внимание и на експлоатационните му качества, които предвещават и продължителността на неговата употреба. Възможностите за почистване са също от значение, за да не срещате затруднения при поддръжката. 

Лесно ли се поддържа

Всяка подова настилка изисква специфична поддръжка. Ламинираният паркет е свързан с редовно прахосмукиране и измиване със специален почистващ продукт, който трябва да бъде съобразен с експлоатационните качества на покритието. Днес могат да се открият разнообразни препарати за постигането на висока хигиена, оставяйки след себе си свежа диря и приятен аромат.

Откъде да го купим

Можете да поръчате ламинат и онлайн. Магазин CarpetMax предоставя на своите клиенти многобройни възможности да купят изгодно, да поръчат избрания вид покритие в няколко стъпки, а след това да се насладят и на експресната доставка. Редовните отстъпки са също част от фирмената политика на CarpetMax.