>Палмс Бет< Регистрирай се

40 Super Hot правила на казино играта и печеливши стратегии


40 Super Hot

Слот играта 40 Super Hot се превърна в най-играната от всички слотове. Затова за всичките си големи фенове той има невероятно продължение – 40 Super Hot. Тук печелившите линии са удвоени в сравнение с оригиналната слот игра и, както може да се досетите, са цели 40.

Тук ще ви запознаем с 40 Super Hot, какви са условията и правилата на играта, ако не сте играли нейния прототип и не знаете принципа. Това е кратко ръководство, което ще ви запознае с всичко, което трябва да знаете, за да играете с лекота и да се научите да печелите. За да се уверите в предимствата и посетете този сайт да пробвате безплатно играта 40 супер хот.

Правила на играта 40 Super Hot

Както при 20 Super Hot, така и при 40 Super Hot има няколко бутона за избор, но с удвоени стойности – 40, 80, 200, 400 и 800. Най-ниският залог е отново 1 диамант, а най-високият – 60 диаманта.

След като изберете и направите своя залог, барабаните започват да се въртят, след което ще видите каква комбинация от плодови символи ще се появи. Вероятно няма да спечелите нищо, но доста често получавате печеливши линии. Синият бутон “i” в долния ляв ъгъл на екрана може да ви покаже какви печеливши комбинации от символи има и каква е тяхната стойност. В този раздел са разделени различните печалби за съвпадения на 3, 4 и 5 символа на един ред. В помощното меню ще се запознаете с бонусите, както и местоположението на печелившите линии.

Какво представлява слот играта 40 Super Hot?

Както вече споменахме, 40 Super Hot е слот игра, която има онлайн версия, която е подобрена версия на 20 Super Hot. Има 5 колони, наричани още въртящи се барабани. На всеки барабан има 3 видими позиции с различни плодови символи: портокал, лимон, слива, череша, диня и грозде. В тях срещаме 40 печеливши линии, а когато завъртите, получавате комбинации от тях, които носят различни парични награди. В допълнение към тях, както в играта 20 Super Hot, така и в играта 40 Super Hot има 2 специални символа – звезда в ролята на разпръснат мозък и уайлд символ – Red Week (7), познат сред всички ентусиасти на залаганията .

Печелившите стратегии за залагане в 40 Super Hot

Нашият съвет е винаги да се присъединявате към бонус опцията за удвояване, защото играта не ви дава много възможности да подобрите баланса си. В 40 Super Hot потенциалът за максимални печалби е малък, така че е най-добре да опитате кратки серии и да спрете, когато получите няколко суми с ниски или средни кредити. Ако следвате тази препоръка, е много вероятно да натрупате значителна сума в серия от няколко последователни игри. Въпреки това, ако се опитвате да спечелите добри награди само в една игра, имате нужда от резерв от поне 300 залога.

Мобилна версия на 40 Super Hot за смартфон и таблет

Онлайн слот машината 40 Super Hot може лесно да се отвори чрез мобилни устройства – смартфони или таблети с различни операционни системи, като iOS, Android или Windows. Играта използва HTML5 и не е необходимо да изтегляте софтуер, като Flash Player, за да играете на мобилно устройство. 40 Super Hot е добре адаптиран и можете да се насладите на достатъчно добра графика и звук, независимо дали използвате смартфон или таблет, а разделителната способност е настроена към размера на дисплея, на който сте отворили играта.

Залагайте разумно и отговорно и се забавлявайте.