>Палмс Бет< Регистрирай се

С какво да заменим оригиналния кейс на мобилните телефони Xiaomi


С какво да заменим оригиналния кейс на мобилните телефони Xiaomi

С покупката на нов смартфон, потребителите масово закупуват и защитни аксесоари, които гарантират допълнително предпазване на устройствата. Това се налага, тъй като има доста уязвими компоненти на съвременните мобилни апарати, които са податливи на механични повреди като одраскване и счупване. Най-често това са корпусите и дисплеите. При избора на кейсове понякога може да се окаже, че цената на оригиналните е доста висока, затова в следващите редове от онлайн магазин etuo.bg ни съветват как да предпазим устройството на Xiaomi посредством по-евтини варианти.

Как да съхраним и предпазим телефона си Xiaomi

Шаоми в последните години се утвърди като един от най-големите лидери на пазара. Смартфоните на марката са широко избирани по целия свят, което, от една страна, поставя Китай над определението за нискокачествени стоки, а от друга – за утвърждаването им играе роля достъпната за всеки цена. Въпреки факта, че смартфоните им са по-нискобюджетни телефони, както и при тези с по-висока цена съществува опасност от повреда на мобилните апарати. За да осигурим съхранение и защита на смартфона си Xiaomi, от етуо ни съветват да използваме калъфи.

Защо е добра идея да използваме кейсове

кейсове за xiaomi

В следващите редове специалистите отговарят на този въпрос, като отчитат предимствата при използване на кейсове:

  1. Разнообразен дизайн – с избора на калъфчета съществува възможността да променим и дизайна на мобилните си съоръжения. Макар че от Xiaomi се грижат за разнообразие в това отношение, тези аксесоари се предлагат в широка гама от цветове и разнообразни дизайни, които способстват за разнообразие от стандартния, с който идва телефона при нас.
  2. Високо качество на материалите – за да предпазим своите смартфони, специалистите съветват да избираме кейсове от здрави и надеждни материали, които осигуряват различни нива на защита.
  3. Надеждна защита – използването на калъфи за мобилните апарати осигурява защита от надраскване, счупване, а някои модели предпазват дори дисплеите.

Кои са най-предпочитаните модели

Изборът на калъф за Xiaomi не е толкова лесна задача поради широкото разнообразие от модели, дизайни и материали на изработка. За да ни помогнат, специалистите от етуо обясняват предимствата на най-търсените модели кейсове в следващите редове:

  • Силиконови кейсове – тези калъфчета са компактни и осигуряват плътен контакт между ръката и телефона. Те са изработени от каучук (неограничен полимер силикон), което способства за тяхната удароустойчивост. Друга важна характеристика, която има значение, е дългият период на експлоатация и предпазването на нашите телефони от захабяване, одраскване и други механични повреди. Това дължим на еластичността и гъвкавостта на силикона. Цветовете варират – можем да закупим прозрачни или матови кейсове от силикон, а за любителите на нестандартните дизайни се предлагат персонализирани калъфи със щампи, на които можем да изобразим графика, надпис или снимка;
  • Тефтерчета – те са известни още като калъфи тип книга. Това наименование идва от начина, по който се разтварят (вертикално). Изработката им е от висококачествени и надеждни материали, които осигуряват функционална защита на устройството ни. Тези кейсове покриват дори дисплея, а удобството им при употреба е допълнителен бонус.

Сред най-предпочитаните модерни модели са и пластмасовите гръбчета, които обхващат задната част и рамката на апаратите Xiaomi. Това е важно, ако искаме свободен достъп до дисплеите по всяко време. Сред предимствата им е плътният контакт с ръката, както и възможността за бързо сваляне. Когато избираме калъфи за телефони Xiaomi, добре е да търсим такива само от доказани марки. Друга важна характеристика е да бъдат адаптивни, модерни и в едно с това да гарантират надеждна защита на устройството.