>Палмс Бет< Регистрирай се

Какви марки бебешки стоки се купуват най-често


Какви марки бебешки стоки се купуват най-често

Всеки родител иска най-доброто за своето дете и затова подхожда много внимателно при избора на бебешки стоки. Закупуването на качествени продукти изисква внимателно проучване на предложенията на пазара. За да помогнат на бъдещите родители, специалистите от онлайн магазин Baby.bg дават повече информация, която ще обясни кои са най-купуваните марки.

Предимствата на качествените марки

Пазарът гъмжи от различни предложения за бебешки стоки и всяка марка твърди, че предлага най-доброто. Ето критериите, по които да отличите качествените марки:

  1. Отлична репутация – преди да изберете конкретна марка е добре да направите проучване за нея. С развитието на технологиите това е напълно възможно без много усилия.
  2. По-висока цена – престижните марки държат продуктите си без особено понижение на цените. Понякога и при тях се предлагат по-евтини продукти, тъй като има разпродажба и промоции, но дори да не улучите този момент, винаги може да закупите на изплащане.
  3. Дълъг гаранционен период – качествената марка задължително ще даде гаранция за продуктите си най-малко две години.

Кои са най-търсените марки за бебешки стоки?

Проучване на Baby.bg сред потребителите дава отговор на въпроса кои марки се купуват най-често. Целта на сайта е да помогне при избора и да спести време и пари на бъдещите родители.

Baby.bg
  • Лорели – първата марка в класацията на потребителите. Тя предлага всички бебешки стоки, от които ще имате нужда – колички, столчета за кола и за хранене, кошари, продукти за лична хигиена и активно раздвижване на детето;
  • Чиполино – по един или друг повод почти всеки е чувал името на бранда. Предлага продукти, които гарантират комфорта и безопасността на децата. Избирайки марката родителите много лесно ще се сдобият с разнообразни продукти, отговарящи на всички европейски норми;
  • Мони – брандът предлага разнообразни бебешки стоки – колички, столове за кола, играчки. Продуктите са с гарантирано качество и са пригодени така, че да гарантират безопасността на бебетата.
  • Чико – италианският бранд е създаден през 1958 година и днес е един от водещите на пазара. Потребителите, които вече са ползвали марката споделят, че тя е синоним на качество;
  • Кангаро – марката влага в производството си натрупания опит, който се базира на изслушване на родителите, които споделят своите нужди. Кангаро предлага иновативни и полезни продукти, с красив дизайн и гарантиращи удобство и комфорт.

Използвайте марката, която най-точно ще отговаря на нуждите и желанията на вас и вашето дете.