>Палмс Бет< Регистрирай се

Защо да изберете туристическа агенция Руал Травел


Защо да изберете туристическа агенция Руал Травел

Руал Травел е една от най-старите туроператорски компании в България с повече от 30 години опит в предлагането на най-различни туристически услуги. През годините ние в Руал Травел се радваме на значителен и консистентен ръст на продажбите, който в най-голяма степен се дължи на хиляди доволни туристи, които пътуват по маршрутите ни ежегодно. Благодарение на това, туристическа агенция Руал държи лидерска позиция и изпълнява всяка години стотици екскурзии и почивки в чужбина.

Къде ще откриете офертите ни

Посетете нашия уеб сайт на rual-travel.com, където ще намерите всички наши предложения за екскурзии и почивки заедно с цялата информация, която Ви е нужна. Стремим се всичко да е поднесено по интуитивен и прозрачен начин, така че да можете бързо да се ориентирате какво е включено във всеки пакет. В Руал Травел ценим времето на нашите клиенти и предлагаме възможност да се запишете и да заплатите за Вашето пътуване изцяло онлайн, без да има нужда да идвате до наш офис.

Руал Травел разполага с офиси в цялата страна, където опитните ни служители могат да Ви помогнат да изберете най-подходящото за Вас предложение. Каталогът ни предлага повече от 100 програми до близки, далечни и екзотични дестинации, така че понякога е трудно да се спрете на най-удачната за Вас екскурзия.

Освен в наши офиси, можете да резервирате и в офис на почти всички туристически агенции в България без оскъпяване. Партньорската ни мрежа е много голяма и е нужно само да попитате за офертите ни.

Какви са преимуществата

Програмите, които предлагаме, са добре отработени и балансирани през дългите години, през които сме ги изпълнявали. Разбира се, при удобен случай ги променяме и подобряваме, така че да гарантираме възможно най-гладкото им преминаване и най-качествената услуга за нашите клиенти.

Голяма част от маршрутите, които предлага Руал Травел се осъществяват, а дори и това да не се случи почти винаги можем да Ви предложим подобен маршрут за същия период или пък същия за бъдещ. 

Предлагаме изгодни цени и специални отстъпки за редовни клиенти и ранно записване.

Работим с най-добрите екскурзоводи на български, което гарантира високото качество на услугата ни и бързата реакция при настъпил проблем. Често клиентите дори не разбират, че е имало извънредна, непредвидена ситуация. Смятаме, че това е стандартът, към който трябва да се стремят всички туроператори.

Доверете ни се и се убедете сами във високото качество на услугата, която предлагаме и коректното ни отношение към клиентите. Очакваме Ви!