>Палмс Бет< Регистрирай се

Paco Rabanne 1 Million е ароматът на успеха


Paco Rabanne 1 Million е ароматът на успеха

Създаден през 2008 година, Paco Rabanne 1 Million е истински шедьовър в парфюмерията за мъже. Вече 14 години този аромат на успеха поддържа лидерската си позиция. Paco Rabanne 1 Million е насочен към елегантните и дръзки мъже, които владеят до съвършенство изкуството да съблазняват. Всички са запленени от аромата, който е просто гениален – едновременно новаторски и непреходен, съчетава в себе си сладко, пикантно и свежо в една завладяваща комбинация. Голяма част от успеха на парфюма се дължи и на впечатляващия флакон с формата на златно кюлче, който покорява с минималистичния си дизайн и посланието за мощ лукс. Paco Rabanne 1 Million завладява с провокативните си нотки, предназначени само за привилегировани купувачи.

Paco Rabanne 1 Million е олицетворение на власт и богатство

Paco Rabanne 1 Million

1 Million е най-известният парфюм на бранда. Вдъхновен от металната мода на Paco Rabanne и е представен като свежа и чувствена смесица от нотки, с блясък на злато. „Във всички цивилизации и религии златото винаги е успявало да съблазни хората„, категоричен е Paco Rabanne. То е навсякъде около нас – в архитектурата, дизайна, бижутата, дрехите, аксесоарите, модата, и във всяка сфера е израз на покоряващо превъзходство и лукс, които будят респект. Флаконът с формата на златно кюлче е разработен от Ное Дюшофур-Лорънс. Всеки един има своя уникален номер, което прави парфюма още по-специален, сякаш създаден само и единствено за теб.

Paco Rabanne 1 Million крие завладяващата тайна на съблазняването

Впечатляващият дървесно-пикантен аромат за мъже е разработен от трима от най-известните парфюмеристи – Кристоф Рейно, Оливие Пешо и Мишел Жирар. При създаването на идеалната формула на Paco Rabanne 1 Million те са вдъхновени от завладяваща алхимия на пълното съблазняване. Резултатът е опияняваща и мощна комбинация от парфюмни акорди.

Ароматният коктейл притежава свежест, благодарение на цитрусовите акценти от червен портокал и грейпфрут. В сърцевината пулсират нотките деликатна роза, канела и подправки. Пачули, кожа и дървесни нюанси формират базовите нотки на този уникален аромат – идеален за мъже, които обичат лукса. Те не се страхуват дори да нарушават правилата в името на това да следват мечтите си.  Paco Rabanne 1 Million е перфектен за всяко време на годината и може да се носи както през деня, така и през нощта.

Как правилно да нанесем парфюма, за да се възползваме максимално от дълготрайния му ефект

Нанесете Paco Rabanne 1 Million Parfum върху точките на пулса, като шията и китките, или върху дрехите от разстояние. Докато носите парфюма си през деня, той ще реагира с топлината на тялото ви и ще продължи да се излъчва уникалният аромат. За да подобрите трайността на парфюма, комбинирайте го с допълнителни продукти от гамата Paco Rabanne 1 Million – лосион за след бръснене, дезодорант спрей или дезодорант стик.