>Палмс Бет< Регистрирай се

Идеи, които да включите в своята кухня по поръчка


Дойде времето, в което на дневен ред излиза обзавеждането на дома. Знаем, че за мнозина от вас това е едно извънредно положително преживяване – всички желаем да разполагаме с красив, функционален и наистина стилен дом. Ако има един гарантиран и сигурен начин, по който да се постигне това, категорично заявяваме, че това е индивидуалният подход към интериора – заложете на кухни по поръчка за тази стая например и веднага ще усетите множеството положителни страни от това да се уповавате на собствените си вдъхновение и вкусове.

В днешната статия ви предлагаме няколко идеи, които, ако включите в дизайна на вашата кухня по поръчка, ще получите един наистина задоволителен резултат

Помислете дали разполагате с много вещи за съхранение – ако отговорът ви е положителен, то тогава заложете на повече шкафове и чекмеджета, когато проектирате своите кухни по поръчка. Така винаги ще разполагате с достатъчно пространство и няма да се налага да разполагате вещи по работния плот – неугледно е и създава усещане за разхвърляност и неподреденост.

Добра идея за стилните кухни по поръчка е да включите и кът с малки чекмеджета, където да съхранявате подправките си например – този ход ще привнесе допълнителен чар на помещението и ще зареди кулинара у вас с още повече ентусиазъм и нетърпение да се захване с приготвяването на някоя нова рецепта.

Какво друго бихме предложили като идеи за кухни по поръчка?

Ако пък сте обрани откъм притежание на множество посуда и прибори, удачен вариант е да премахнете горния ред шкафове от дизайна и така да си осигурите усещане за повече пространство и въздух в стаята. Това е особено добра идея за изначално малките кухни по размери, що се отнася до квадратурата на стаята. Не е препоръчително малко помещение да отрупвате с прекалено много и обемисти мебели, това само ще затвори още повече стаята и ще я направи да изглежда още по-малка, отколкото всъщност е.

Друг удачен вариант е онзи, в който допълвате дизайна с помощен елемент, който да е изграден в идентичен стил с основната кухня. Визираме опцията за барплот или остров – поръчайте ги заедно с вашите кухни по поръчка, за да бъдат изградени от същия материал. Интериорните дизайнери ще ви посъветват къде е най-добре да разположите тези допълнения с оглед на разположението на основната кухня и големината на стаята. Перфектно средство са за осигуряване на повече пространство за приготвяне на храна, както и за хапване „на крак“ или едно бързо пиене на кафе рано сутрин.

Обърнете внимание и на малките акцентни елементи в дизайна на своите кухни по поръчка. Допълнения като дръжките на вратичките например неимоверно много могат да помогнат при изграждането на цялостния облик и характер на помещението. Заложете на такива, които ще се впишат в цялостния проект на конкретните кухни по поръчка https://kuhnia.bg/кухни-по-поръчка – вземете под внимание стила, цветовете, основните материали.

Останалите кухненски декорации, които разполагаме из цялото помещение, са също не без значение. Цветята, картините, различни видове сувенири и подобни аксесоари също биха могли да допълнят цялостната картинка. Не пренебрегвайте ролята на малките елементи – именно те ще са онова, което ще носи харизматичния заряд на стаята и ще ви кара да се чувствате уютно. Приветливостта на всяко помещение се постига чрез вниманието върху дребните, но съществени акценти и елементи.

Кухни по поръчка може да придобие всеки – никак не е вярно твърдението, че те са достижими само за хора със завишени финансови възможности. Всеки проект би могъл да се впише в определен и предварително зададен бюджет, с което си давате шанс да разполагате с наистина прекрасна кухня – именно онази, която заслужавате, и за която сте си мечтали извънредно дълго време. Не отлагайте, а още сега стартирайте проектите по вашите кухни по поръчка.