>Палмс Бет< Регистрирай се

5 причини да изберем качествен протектор за телефона си


5 причини да изберем качествен протектор за телефона си

За всеки е ясно какви са ползите на съвременните мобилни телефони, но осъзнават ли хората напълно необходимостта от поставянето на протектор за екран, с който да се запази целостта на деликатния дисплей? Подобен вид защита е наистина много важна, за да не се тревожим излишно за появата на драскотини и дори счупвания по стъклото на апарата. Вижте моделите от закалено стъкло в etuo.bg и поръчайте онлайн. 

Важно ли е да изберем качествен протектор за телефона си

Всеки смартфон трябва да се използва внимателно и с акцент към неговата надеждна защита. За целта е необходимо да изберем аксесоари с високо качество, които са направени от устойчив материал, и които са достъпни за всеки вид и модел телефон. Съществуват купища причини да заложим на този вид стоки, които имат доказано висок принос за опазването на мобилния апарат, който лесно можем да повредим, замърсим, намокрим или дори счупим. 

Кои са 5-те причини да го направим

Изборът на протектор за смартфон е сред първите неща, които трябва да направим, когато става дума за предпазването на екрана на устройството. Той е неотменим аксесоар, който допринася много за защитата на мобилния апарат, дори и ако става дума за по-интензивна употреба, която върви ръка за ръка с риска от надрасквания, напуквания на дисплея и прочее. Защо всеки трябва да постави протектор за стъкло на телефона. Ето ги и 5-те причини:

  • Висока защита от счупвания;
  • Предпазване от надрасквания;
  • По-малки разходи за поддръжка на смартфона – новото стъкло струва доста по-малко от новия дисплей;
  • По-висока естетика;
  • Защита от замърсявания.

Използваме смартфона си постоянно. С него комуникираме, работим, забавляваме се и правим онлайн покупки. Той е наш пръв помощник в ежедневието и разчитаме на него в много ситуации. Повечето хора сменят устройството на всеки няколко години и го подменят с по-нов и функционален модел, който предлага повече възможности и по-ефективно изпълнение на задачите. Нека го запазим за по-дълго време в читав вид с помощта на протектор за телефон от магазин etuo.

Защо да купим от магазин etuo

Очаква Ви голям избор в магазин etuo, където освен качествени аксесоари ще откриете и ниски цени. Изберете гел фолио за екрани от etuo.bg и кейс с модерен дизайн за още по-голямо удобство по време на разговори и атрактивна визия с индивидуална насоченост. Вече можете да платите по-ниски цени, да се насладите на по-високо качество, а заедно с това и да проявите твореца в себе си. Посетете etuo и ще разберете как!