>Палмс Бет< Регистрирай се

Видове охранителни камери – кои да изберем


На пазара съществува богато разнообразие от камери за видеонаблюдение и охранителни камери. Всички ваши потребителски нужди могат да бъдат удовлетворени чрез множеството видове продукти. Технологичните върхове, които засягат и тази сфера, позволяват все по-качествени изображения, звук и предаване. Лесно бихте могли да инсталирате видеонаблюдение в дома си, както и да изберете измежду много видове артикули – външни, вътрешни, пригодени за висока осветеност или такива, които са специално разработени за по-затъмнени места.

А с осъществяването на връзка между охранителните камери и смарт устройствата, вече и в движение можете с един клик да наблюдавате всичко, случващо се в дома ви, в реално време.

Вътрешни камери

Всички системи за видеонаблюдение предлагат широк спектър от услуги, но т.нар. интериорни камери са снабдени с дори още повече функции. Съществуват артикули, които предлагат възможност за наблюдение в 360 градуса – така с едно устройство вие обхващате цялостния периметър на помещението. Ако пък желаете да фокусирате конкретно върху дадено място, на пазара се предлагат продукти с т.нар. „фиксираща леща“, които ви дават възможност да наблюдавате конкретна точка с наистина високо качество, дори и при увеличение на кадъра.

Външни камери

Външните камери са специално проектирани така, че да са максимално устойчиви на множество метеорологични влияния. Те също са широкообхватни, снабдени със специални светлинни сензори, които да оптимизират работата им през различните часове на денонощието.

Камери, засичащи движение

Този тип устройства комбинират в едно камера за видеонаблюдение и сензор, засичащ движение. Така вие ще се сте своевременно информирани, когато устройството засече подозрително движение, и ще можете да наблюдавате причината за него от разстояние.

Безжични камери и технологии

Този тип устройства са много необходими за онези от вас, които искат да имат достъп до наблюдение от разстояние посредством безжично устройство като таблет или смартфон. Поради удобството и високата ефективност на този тип устройства, производителите на камери са специализирали усилията си в създаването на всякакъв тип камери от този вид – интериорни, екстериорни, отчитащи движение – и, всички те, безжични.

В днешно време множеството възможности за видеонаблюдение предоставят изключителен комфорт и успокоение на хиляди хора, които предпочитат да държат случващото се в дома им под око. Чрез инсталирането на домашна система за видеонаблюдение, например, вие си гарантирате спокойствие, дори и когато ви се налага да отсъствате от дома си за по-продължителен период от време. В забързаното и без друго натоварено ежедневие спокойствието и сигурността са лукс, които вече лесно биха могли да бъдат достъпни чрез избора на правилната система за видеонаблюдение.

0 comments on “Видове охранителни камери – кои да изберем

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.